TILL DIG SOM BESTÄLLER JOBB FRÅN SENIOR PLUS

Senior Plus erbjuder tjänster till alla hushåll och företag. Vi strävar alltid efter att göra ett seriöst och gediget arbete till en rimlig kostnad för kunden. Naturligtvis lämnar vi garantier för att arbetet utförs korrekt och i enlighet med vad du har beställt.

Våra medarbetare är erfarna seniorer. Det är inte alltid som man har haft det beställda jobbet som sitt yrke. I stället har man samlat sig en gedigen erfarenhet under många år från liknande arbeten.  Våra medarbetare åtar sig bara uppdrag som man vet att man kan utföra ett professionellt sätt. Det innebär att man gör sitt arbete med stor motivation, stolthet och noggrannhet.  

HÄR JOBBAR VÅRA SENIORER

Våra Seniorer arbetar efter sina egna förutsättningar. Det innebär att man själv bestämmer vilka arbeten man vill och kan åta sig. Det innebär också att man inte alltid jobbar hela veckor och dagar. Kunden informeras alltid om de förutsättningar som gäller.

Våra medarbetare är alltid försäkrade i arbetet och företaget har en ansvarsförsäkring om något oväntat skulle inträffa när vi utför vårt arbete.

 

DET HÄR TAR VI BETALT FÖR

Vi arbetar med timdebitering som varierar beroende arbetets art. Vi tar betalt för den effektiva arbetstiden hos dig. Vi tar alltså inte betalt för restid och raster. I vissa fall kan vi erbjuda ett fast pris på arbetet om du så önskar.

Kostnad tas också ut för t.ex. inköp av produkter som tillhör ditt aktuella arbete.

Vi tar betalt för reskostnad med bil från/till medarbetarens bostad. Reskostnad tas också ut för inköp av produkter och material som härrör sig till ditt aktuella arbete.

Kostnad för hyra av t.ex. ställningar, lift, släpvagn och verktyg kan tillkomma.

Vi informerar alltid om de eventuella övriga kostnader som tillkommer.

 

BETALNING OCH SKATTEREDUKTION

Betalning sker mot faktura och betalningstiden är normalt 10 dagar. Eventuella ROT och RUT skattereduktioner på arbetskostnaden är avdragna direkt fakturan från oss.

Vi har F-skattesedel