Jobba hos oss

Är du en pigg pensionär som har erfarenhet, kunskaper och en positiv inställning till det mesta? Hos oss så väljer du själv hur många timmar du vill arbeta, när du kan och vad du vill jobba med. Du får erbjudanden om arbeten från oss och du väljer själv om du har möjlighet att ta dom.
Du registrerar dig hos oss på Senior Plus. När vi får in beställningar söker vi i registret efter personer med  rätt kunskap och/eller erfarenhet.

Du får betalt från oss varje månad efter att du har redovisat antal arbetade timmar, reseersättning och utlägg på vår blankett. Under arbetstid är du olycksfallsförsäkrad av oss genom Fora. Företaget har också en Ansvarsförsäkring om något oförväntat skulle inträffa. Naturligtvis har vi F-skattesedel och är moms- och arbetsgivarregistrerad.  

Du behövs
Det är efterfrågan på många olika arbeten så vi behöver dig som känner att du har mer att ge. Det är din erfarenhet från arbete, fritid och livet som efterfrågas. Tillsamman går vi igenom dina erfarenheter, intressen och önskemål för att hitta rätt uppdrag till dig.

Så tveka inte att ta kontakt med oss så får du veta mer om vår framtid tillsammans. Det är på dina villkor.

   

    

Vi har alltid behov av duktiga medarbetare inom snickeri, målning, tapetsering och trädgård.

Vill du jobba hos Senior Plus?

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.